Alles wat er besproken is tijdens de vergadering van 10 juni lees je hier

Alles wat er besproken is tijdens de vergadering van 10 juni lees je hier

De bewoners zijn bij elkaar gekomen voor een vergadering. Je leest de belangrijkste punten hier terug.

Andrea neemt het gezond koken over van Merel. Ze zal één keer per week biologisch vlees bereiden. Andrea vindt het een fijner gevoel dat ze biologisch eten omdat die dieren onder andere een beter leven hebben gehad. Daarnaast is vlees bereiden te duur voor de bv en zegt ze dat de bewoners zelf extra vlees mogen kopen van hun zakgeld, mochten ze daar behoefte aan hebben. Alexandra oppert dat ze Andrea wel wil helpen met het koken.

Brandon vertelt daarna over het nieuwe sanitair. Het kan bijna gebruikt worden maar op dit moment is het nog niet mogelijk en het nieuwe sanitair kan nog niet gebruikt worden. Shelley laat daarna weten dat ze af wil van het schoonmaakrooster, maar Alexandra heeft aangegeven dat zij het rooster wel over wil nemen van haar. Wel geeft ze aan dat ze makkelijk boos te krijgen is als de bewoners zich hier niet aan gaan houden. Ik ben héél streng benadrukt ze. En geeft aan een schoonmaakrooster te maken voor de groep.

Maikel wil 25 augustus een voetbaltoernooi organiseren. De bewoners krijgen gras aangemeten in Utopia 2 en willen hier in augustus al een toernooi op organiseren. Jessie vraagt zich vervolgens af of iemand één keer per maand een barbecue wil organiseren. De meeste bewoners lijken erg enthousiast maar het vlees is wel een probleem. Andrea heeft het liefst biologisch vlees, Merel heeft het liefst halalvlees en Adriaan heeft het liefst geen vlees. Geld verdienen aan dierenleed is wat Adriaan woest maakt. En daarmee eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *