De bewoners zijn sportief bezig en Mylène bereid een kinderfeestje voor

De bewoners zijn sportief bezig en Mylène bereid een kinderfeestje voor

Alexandra loopt een rondje over het Utopia 2 terrein om aan iedereen te melden dat ze wil gaan beginnen met de sportles van vandaag. Al snel verzamelen er een paar bewoners zich voor de caravan om van start te gaan. Alexandra laat weten dat ze voor vandaag een pittige les heeft voorbereid en dat ze wil dat iedereen het uiterste in zichzelf naar boven haalt. Vervolgens gaan ze aan de gang.

Wat later is Mylène druk in bezig met de voorbereidingen voor een kinderfeestje. Doordat het vandaag mooi weer is heeft ze besloten om niet de silo te gaan maar de boomhut eens goed aan te kleden met allerlei feestattributen. Ook heeft ze voor dit kinderfeestje een mooie taart gebakken. Het beloofd een gezellige middag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *