Jessie vraagt Dylan advies over samenwonen in Utopia 2

Jessie vraagt Dylan advies over samenwonen in Utopia 2

Merel en Jessie hebben zijn intiem geweest maar hebben geen relatie met elkaar. Jessie heeft aangegeven dat hij ruimte nodig tegenover Merel en vraagt hierover advies bij Dylan. Kaylee en Dylan hebben al twee jaar een relatie en wonen samen in Utopia 2. Ik vroeg me af, hoe gaat het samenwonen hier vraagt Jessie op de man af. Dylan geeft aan dat het goed gaat met hem en Kaylee, maar ze wel allebei hun eigen ding moeten doen. Het advies van Dylan is daarom ook om niet teveel samen te doen met Merel. Het kan goed gaan, maar het kan je kapot maken sluit hij af. Jessie geeft aan dat hij er nog niet over nadenkt met Merel samen te wonen, maar het zich gewoon afvroeg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *