Jessie en Jens delen hun trots voor Merel

Jessie en Jens delen hun trots voor Merel

Jessie en Jens praten over sporten en al snel gaat het gesprek over Merel. Merel is goed bezig, zegt Jessie trots. De vrouwelijke bewoonster is druk bezig met gezond eten. Ze staat nu zelf ook achter geen koekjes en limonade, vertelt Jens. Mooi hè!, reageert Jessie. Wat is er veranderd? Het enige wat veranderd is ten opzichte van de vorige keer is dat wij met elkaar gaan. Is dat motivatie denk je? Jens legt uit dat Jessie zijn zinnen vol op sporten en gezond eten heeft gezet. Zij vindt het mooi om dit samen te doen, zegt Jens. Dat brengt je samen, zegt Jessie. Daar is Jens het mee eens. Hij denkt dat Merel voelt dat Jessie erg teleurgesteld zal zijn als zij afhaakt. Een teleurstelling die zij niet wil meemaken, zegt Jens. Zal Merel volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *