Alexandra lijkt zich op sporten te willen richten

Alexandra lijkt zich op sporten te willen richten

De vrouwelijke bewoners hebben gisteren een gezellige vrouwenavond gehad. Onder het genot van een drankje hebben de vrouwen gezellig met elkaar gepraat en uiteindelijk is het erg laat geworden. Toch lijkt Alexandra een beetje spijt te hebben. Ik ga dit niet meer doen, zegt ze tegen Adriaan. We hebben gewoon wat gedronken, maar dat ga ik niet meer doen. Adriaan moet lachen. Alexandra wil zich vooral bezighouden met sporten en daar vindt ze alcohol niet bij passen. Ga je straks nog sporten? vraagt ze aan Adriaan. Adriaan antwoordt van niet. Morgen ga ik er weer volle bak tegenaan, zegt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *