Alexandra is woedend als de mannen haar in de maling nemen

Alexandra is woedend als de mannen haar in de maling nemen

Als de meidenavond is afgelopen, wil Alexandra graag de silo binnen. De mannen zijn het duidelijk niet eens met de vrouwenavond en hebben daarom besloten de silo dicht te houden voor de vrouwen. Wanneer Alexandra hier achter komt, wordt ze woedend. F*cking pussy’s zegt Alexandra boos, terwijl ze de deur open probeert te trekken van de silo. De mannen lijken er lol in te hebben, maar na een paar pogingen de deur open te krijgen geeft Alexandra het op. Boos loopt ze naar de andere vrouwen en lucht haar hart. Echt geen leuke humor eindigt ze. Hopelijk zal de nieuwe dag gezelliger verlopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *