De vrouwen worden onder handen genomen door een masseur

De vrouwen worden onder handen genomen door een masseur

Hiske heeft afgelopen avond afgesproken met de vrouwen een gezellige meidenavond te hebben. Wanneer alle vrouwen zich in de Mongoolse tent hebben verzameld, heeft Hiske nog een verrassing voor hen. Rond half tien komt er een goed uitziende man het terrein oplopen en loopt richting de Mongoolse tent. De vrouwen weten niet wat ze zien wanneer hij binnen komt. Hiske neemt het voortouw en springt gelijk in de massagestoel. Ze lijkt er duidelijk van te genieten terwijl de andere meiden toekijken hoe ze onder handen wordt genomen. Het was een gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *