Kaylee en Dylan hebben een nachtelijke discussie en maken nieuwe afspraken

Kaylee en Dylan hebben een nachtelijke discussie en maken nieuwe afspraken

Afgelopen avond hebben Kaylee en Dylan een discussie gehad. Dylan gaf aan dat hij één drankje ging doen met de mannen. Dit werden er echter wat meer en bovendien kwam hij hierdoor ook later bij zijn huisje aan. Kaylee was op hem aan het wachten en toen Dylan thuiskwam, barste ze in tranen uit. Ze bespraken het probleem tot in de late uurtjes en de twee hebben uiteindelijk nieuwe afspraken gemaakt. Wanneer Kaylee en Dylan wakker worden, lijkt alles weer goed te zijn. De twee knuffelen elkaar en gaan weer verder alsof er niets is gebeurd. Gaat Dylan zich aan de nieuwe afspraken houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *