Gerrit geeft toe dat hij nog gevoelens voor Shelley heeft

Gerrit geeft toe dat hij nog gevoelens voor Shelley heeft

Gerrit en Shelley lopen al een tijd om elkaar heen. De twee weten zich geen houding te geven nadat Gerrit het bed heeft gedeeld met Franny, de beste vriendin van Shelley. Eerder vandaag hebben de twee al met elkaar gesproken, maar Shelley lijkt nog niet uitgepraat te zijn met Gerrit. Shelley geeft aan dat ze graag duidelijkheid wil over de situatie tussen Franny en Gerrit. Shelley weet niet goed hoe ze moet dealen met haar beste vriendin en ex en stelt daarom voor een gesprek te hebben met zijn drieën. Gerrit vertelt zijn verhaal. Ik was verliefd op jou en had een zwak voor je, maar ik blijf niet op je wachten en ga ook verder voegt hij eraan toe. Wanneer Gerrit aan Shelley vraagt of zij nog gevoel voor hem heeft, geeft zij dit toe. Hierna stelt Shelley de wedervraag. Tuurlijk geeft Gerrit toe. Toch geeft hij aan dat een relatie tussen hen niet handig is binnen Utopia 2. Zal Shelley meer duidelijkheid krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *