De bewoners krijgen een lezing over gezond eten

De bewoners krijgen een lezing over gezond eten

Suzanne komt het terrein oplopen. Adriaan staat haar al op te wachten omdat hij haar heeft uitgenodigd een lezing te geven over gezond eten. De rest van de bewoners is geïnteresseerd in de lezing en verzamelen zich in de silo. Wanneer iedereen zich heeft verzameld, begint Suzanne aan haar lezing. Ze geeft aan dat ze al lang weinig energie heeft en niet begreep waar dit vandaan kwam, totdat zij zich in ging lezen in gezonde voeding. De bewoners luisteren aandachtig naar de woorden van Suzanne. Zal zij de bewoners kunnen inspireren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *