Shelley vraagt wat Gerrit vindt van de situatie tussen hem en Franny

Shelley vraagt wat Gerrit vindt van de situatie tussen hem en Franny

Het loopt al een tijd niet zo lekker tussen Gerrit en Shelley. Toch besluit Shelley om in gesprek te gaan met Gerrit omdat ze zich afvraagt wat Gerrit vindt van de situatie tussen hem en Franny. Gerrit geeft aan dat hij geen ruzie heeft met Shelley en dat het volgens hem redelijk gaat tussen hem en Franny. Heb je gevoelens voor haar of vind je haar leuk? vraagt Shelley. Ik vind haar een hartstikke leuk meisje, maar niet in de zin van dat ik een relatie met haar wil nemen laat Gerrit weten. Ik wil hier geen relatie meer beginnen. Oké, dus jullie gaan eigenlijk met elkaar, maar vinden elkaar niet echt leuk gaat Shelley verder. Met elkaar gaan is denk ik te groot gepakt benadrukt Gerrit. Maar jullie zijn wel vaak met elkaar merkt Shelley op. Nu gaat het volgens mij wel weer wat beter, maar ik heb je hier ook wel heel somber gezien. Wat was er aan de hand? Nou, je kent me een beetje reageert Gerrit. Ik ben een gevoelsmens en als ik bepaalde situaties niet chill vind, zoals met ons, en iedereen die zich er dan mee gaat bemoeien, dan vind ik dat wel lastig. En geeft verder aan dat het nooit de intentie was om Shelley te kwetsen, ondanks dat hij en Franny onverwachts naar elkaar toe zijn getrokken. Een andere reden waarom Gerrit zich niet fijn voelt, is omdat hij niet meer zijn eigen plekje heeft, waar hij zich kan terugtrekken. Dit komt omdat hij zijn slaapplek tijdelijk af heeft gestaan voor de daklozen. Bij Franny voelde Gerrit alsof hij weer een veilige en vetrouwde plek had.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *