Andrea gaat tegen Jessie in en heeft een discussie

Andrea gaat tegen Jessie in en heeft een discussie

Jessie heeft eerder al een idee geopperd om een voetbalwedstrijd te organiseren in Utopia 2 en heeft al wat partijen gebeld. Langzamerhand polst hij naar meningen van de andere mede bewoners. Hij vraagt of elk individu wil meedoen en ziet in de toekomst zelfs een vrouwen en mannenteam ontstaan. Zo kunnen er meerdere toernooien komen. Hiske ziet het wel zitten, maar hoe hij het aan Andrea vraagt, zorgt voor discussie.

Ik wil niet het gevoel geven dat je je overgeslagen voelt zegt Jessie. Jeetjemina, moet dat gelijk weer zo? reageert Andrea. Zo gaan dingen hier toch altijd. Mevrouwtje gaat Jessie verder. Waar komt dat in één keer vandaan? vraagt Andrea vervolgens. Dat is toch geen geheim? gaat Jessie verder. We hoeven, zeg maar, niks. Tot het moment dat de mogelijkheid zich voordoet en dan willen we graag. Toch? We willen weinig energie erin steken, maar wel de vruchten plukken. Dat is toch de houding? Dat is de mentaliteit hier. Nou, dat is wat je er nu van maakt antwoordt Andrea. Het zal best… zegt Jessie. Jessie loopt daarna weg uit de silo en Brandon wil de discussie breken. Hij glimlacht naar Andrea die nog in de silo staat en praat Jessie op een sarcastische manier na. Wil je voetballen? vraagt hij. Wat een geouwehoer weer merkt Andrea op. Ik snap dat niet zo goed. Hij moet er weer een probleem van maken.Brandon laat het erbij en probeert Andrea op te vrolijken door haar te helpen met de boodschappen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *