Adriaan heeft een van zijn doelen behaald, de groep is trots

Adriaan heeft een van zijn doelen behaald, de groep is trots

Adriaan is terug in Utopia 2 na een lange klim tijdens het Alpe d’HuZes-evenement. Hij heeft met zijn klim een enorme prestatie behaald voor een goed doel en zijn eigen doelen. Wanneer hij ’s ochtends in de silo komt, tonen Jessie en Merel  interesse. Naast deze prestatie heeft Adriaan ook buiten de mini samenleving moeten slapen. Heb je lekker geslapen? vraagt Jessie. Ik heb heer-lijk geslapen antwoordt Adriaan. Ja, echt? Reageert Merel. Ja, heerlijk in m’n eigen bedje laat Adriaan weten. Het waren mooie dagen. En lekker nagedacht in bed. Weer een doel gehaald. En met m’n grote mond ook zes keer. Ik had geen moment getwijfeld, Adje benadrukt Merel. Ja, ik had goed getraind en het is gelukt ook zegt Adriaan. Veel andere wielrenners hebben getraind in de modder en ik hier. Tja, binnen… In de silo eindigt Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *