Adriaan is terug in Utopia 2 nadat hij de de Alpe d’Huez heeft beklommen

Adriaan is terug in Utopia 2 nadat hij de de Alpe d’Huez heeft beklommen

Adriaan is afgelopen avond teruggekeerd vanuit Frankrijk. Alle bewoners verstoppen zich in de versierde silo en wachten tot Adriaan de silo betreedt. Yes roepen ze met zijn allen en de confetti vliegt Adriaan om de oren. Eén voor één geven ze Adriaan een dikke knuffel en laten ze hem weten hoe trots ze op hem zijn. Vol enthousiasme vertelt Adriaan hoe de ervaring voor hem was. Ik was een van de eerste die klaar was en ik ben de eerste BN’er die de Alpe d’Huez zes keer heeft beklommen vertelt Adriaan trots. Adriaan laat de groep weten dat hij hun ontzettend heeft gemist en dat hij blij is om weer thuis te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *