Merel vraagt of Gerrit verliefd is

Merel vraagt of Gerrit verliefd is

Franny en Gerrit zijn de afgelopen tijd erg close. Dit valt de groep ook op en Merel probeert hier afgelopen avond meer informatie over te krijgen. Hoe is het met jou en Franny? begint ze. Ik weet niet zo goed wat ik ermee moet laat Gerrit weten. Wat je waarmee moet? Met haar of met de situatie? vraagt Merel. Vooral die twee dingen zegt Gerrit. En je eigen gevoel? vraagt Merel door. Ik heb ook al tegen haar gezegd, ik ben niet verliefd gaat Gerrit verder. Maar je vindt haar wel leuk merkt Merel op. Ja, maar that’s it verzekert Gerrit. En hij geeft aan dat Franny niet van hem af te slaan is. Merel is het hiermee eens, maar ze vindt ook dat Gerrit niet van haar af te slaan is. Gerrit zegt dat hij de laatste dagen weinig aandacht heeft gezocht bij Franny. Volgens Merel komt dit vooral omdat hij zich heel erg heeft ingehouden. Ik wil jou ook, maar ik houd me ook in zegt Gerrit lachend. Hij vindt Franny wel leuk, maar geeft aan dat hij geen relatie wil binnen Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:07

    weer gelukt de blauwe balk smerig programma vooral met Gerrit Hij weet van niks doet nooit wat maar gebruikt wel iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *