De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop lasso gooien

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop lasso gooien

De poorten van Utopia 2 gaan open. Vandaag komen Henri en John de bewoners leren hoe je een lasso moet gebruiken. De mannen treffen de laatste voorbereidingen samen met Shelley en als ze klaar zijn luidt Shelley de bel. De bewoners verzamelen op het terrein. Ik heb deze mannen uitgenodigd om lasso te gaan werpen met ons zegt Shelley tegen de groep. Speciaal voor de markt voegt ze eraan toe. John neemt vervolgens het woord en hij legt uit dat ze de basis van het lassowerpen gaan leren. Daar is alles een beetje op gebaseerd zegt hij. John waarschuwt de bewoners wel, want de touwen van de lasso’s zijn erg hard en kunnen daarom veel pijn doen. De bewoners krijgen de lasso’s uitgereikt en Henri en John doen de lassoworp voor. Wat later staan de bewoners fanatiek te zwaaien en te werpen met hun lasso’s en ze lijken het erg naar hun zin te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *