Shelley en Andrea gaan een leuke date voor Hiske regelen

Shelley en Andrea gaan een leuke date voor Hiske regelen

Shelley en Andrea hebben het een tijdje geleden gehad over het type man voor Hiske. Andrea heeft goed nieuws. Er komt een date aan voor His zegt ze met een glimlach. Ze zit hier bijna een jaar en het wordt tijd dat we een leuke man voor haar hiernaartoe te halen voegt ze eraan toe. Shelley ziet het meteen helemaal zitten. Ja, leuk antwoordt ze. Andrea legt uit dat ze al veel kandidaten hebben waar ze uit kunnen kiezen. Ik denk dat wij de personen zijn die op dit moment het dichtste bij haar staan legt Andrea uit. Dan gaan we even een selectie maken. Misschien wel een leuke speeddate. Shelley wil graag helpen en de twee geven elkaar een high five. Wat zal Hiske van het idee vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *