Franny krijgt leuk nieuws, ze mag een videoclip opnemen

Franny krijgt leuk nieuws, ze mag een videoclip opnemen

Enthousiast rent Franny over het Utopia 2 terrein en ze vliegt Merel in de armen. Ze heeft namelijk een mailtje gehad met het bericht dat bekende choreograaf Vincent Vianen naar Utopia 2 wil komen om samen met Franny een videoclip op te nemen. Leuk vriendin zegt Merel vrolijk. Franny kan het bijna niet geloven. Ik ben helemaal van slag zegt ze. Zo’n bekende dansgroep komt er dan. Ik krijg de hoofdrol en zij gaan achter mij dansen voegt ze eraan toe. Franny is enthousiast en ze loopt direct naar de silo om het nieuws aan Gerrit te vertellen. Dan gaan we het helemaal langzaam opnemen en daarna versnellen, zodat het er superstrak uitziet vertelt Franny over de videoclip. Gerrit glimlacht en ook hij lijkt erg blij te zijn voor Franny. Goed zo zegt hij. Franny probeert ondertussen weer een beetje kalm te worden, want het nieuws lijkt haar een enorme energiekick te hebben gegeven. Hoe zal de clip er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *