Mylène ontvangt post van haar familie

Mylène ontvangt post van haar familie

Mylène is druk bezig met het op orde maken van haar huisje. Ze vouwt haar kleren op en ze ruimt haar spullen op. Ondertussen vindt Shelley in de brievenbus een aantal gekleurde enveloppen voor Mylène. Snel loopt ze naar het huisje. Ik heb iets leuks voor jou zegt Shelley vrolijk. Mylène is al snel enthousiast en ze begint te klappen van vreugde. Snel pakt ze de post en Mylène gaat op haar bed zitten om de brieven te lezen. Leuk zegt ze met een glimlach. Toch laat Mylène ook een traantje als ze haar post leest. Wat later komt Jens het huisje binnen en hij gaat naast Mylène op het bed zitten om samen te lezen. Het lijken positieve berichten te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *