Andrea en Shelley denken dat Gerrit verliefd is

Andrea en Shelley denken dat Gerrit verliefd is

Shelley, Hiske en Andrea zitten samen in de Mongoolse tent. Al snel gaat het gesprek over Gerrit. Hiske vraagt zich af hoe het met hem gaat, want gisteren zat Gerrit niet lekker in zijn vel. Het is Hiske opgevallen dat Gerrit vanochtend opgewekt is opgestaan. Ik denk at hij verliefd is op Franny zegt Andrea. Hij vindt haar wel heel interessant en leuk voegt ze eraan toe. Hiske moet lachen. Ik doe er even geen uitspraken over zegt ze. Ik moet het nog even aankijken. Het kan benadrukt ze. Hiske lijkt het niet te weten. Shelley vraagt zich af wat er in Gerrit omgaat. Ze laat weten dat zij en Gerrit kortgeleden nog een gesprek hebben gehad waarin Gerrit aangaf dat hij het chillen met Shelley miste. Shelley kan het daarom niet helemaal plaatsen waarom Gerrit het nu met Franny gezellig heeft. Dus hij wil aandacht van mij, maar die krijgt hij niet en daarom gaat hij het bij iemand anders zoeken legt ze verder uit. Hiske denkt dat Gerrit na de breuk met Shelley verder is gegaan, maar dat hij nog steeds een zwak voor Shelley heeft. Volgens Hiske moet Gerrit een keuze gaan maken wat hij wil. Shelley laat weten dat ze de situatie met Gerrit en Franny erg lastig vindt. Ik weet dus niet of het me wat doet omdat ik nog gevoel voor hem heb of dat ik het gewoon lastig vind om het aan te zien gaat ze verder. Gerrit heeft aangegeven dat hij niet verliefd is op Franny. Zal zijn gevoel toch binnenkort veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Truus at 19:53

    Wat wil ze nou eigenlijk? Ze wil niks met Gerrit maar is denk ik nog hartstikke gek op Gerrit.
    Aanstellerd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *