Alexandra haalt Merel over om mee te sporten

Alexandra haalt Merel over om mee te sporten

Alexandra zit ze vol energie. De nieuweling kan niet wachten om te gaan sporten. Toch staan niet alle bewoners te springen om zich in het zweet te werken. Desondanks bereidt Alexandra enthousiast haar sportles voor. Ik moet echt meedoen eigenlijk zegt Merel tegen Jessie met frisse tegenzin. Al snel komt Alexandra naar Merel toe. Kleed jij je ook even om vraagt ze. Merel laat weten dat Alexandra haar wel moet helpen en haar moet motiveren, want ze is naar eigen zeggen erg lui. Ik wil je helpen liefie zegt Alexandra. Merel legt uit dat ze net helemaal gedoucht heeft en net make-up heeft opgedaan. Volgens Alexandra heeft zij ook make-up op en ze blijft bij Merel aandringen om mee te doen. Uiteindelijk geeft Merel toe en ze kleedt zich om. Even later hebben bijna alle bewoners zich verzameld en kan de sportles beginnen. Wat gaat de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *