Maikel en Jessie denken na over een volgend evenement en willen daarmee ook het Utopia 2 terrein aanpakken

Maikel en Jessie denken na over een volgend evenement en willen daarmee ook het Utopia 2 terrein aanpakken

Maikel en Jessie lopen over het terrein terwijl ze aan het brainstormen zijn. Jessie wil namelijk een voetbalveld aanleggen. Hij ziet het al helemaal voor zich en heeft het financieel al in zijn hoofd zitten. Een evenement? vraagt Maikel. Een voetbaltoernooi. Iets van 20 bij 30 meter. Tribunes aan de zijkant antwoordt Jessie. Maikel knikt. Dat is toch waanzinnig en dan kunnen we ook gewoon een balletje trappen als we dat willen gaat Jessie verder. Weet je hoe mooi dit deel van het terrein gaat worden. Dan pakken we dit deel aan en daarna een ander deel van het terrein. Dan is in een half jaar het terrein aangepakt en mooi voegt hij eraan toe. Maikel is overtuigd, maar daar blijft het niet bij. Jessie heeft nog veel meer plannen Af en toe een feest organiseren om het terrein aan te pakken. Misschien een zwembadfeest? vervolgt Jessie. Nou… reageert Maikel. Als Ajax dit kan, dan kan Utopia dit toch ook? Wij zijn beter dan Ajax benadrukt Jessie. Maikel geeft nu toe en Jessie ziet dit als een kans. Hij gaat direct bellen voor informatie. En denkt dat de graszoden en hekken makkelijk te regelen zijn. Gaat het voetbalveld er snel komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 12:57

    En ja hoor wederom zonder enig overleg met de hele groep, de koning doet gewoon waar hij zin in heeft. Walgelijk persoon en niemand die hem tegen houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *