Adriaan stuurt een videoboodschap, hij heeft zes keer de Alpe d’Huez beklommen

Adriaan stuurt een videoboodschap, hij heeft zes keer de Alpe d’Huez beklommen

Na de linedance workshop die de bewoners afgelopen avond hebben gehad, zit Brandon achter de pc. Dan ziet hij een mail van mede bewoner Adriaan in de inbox verschijnen. Brandon roept de groep naar de pc en daar laat hij het goede nieuws zien. Lieve inwoners, ik heb mijn doel behaald! Zes keer de Alpe d’Huez, wat een fantastische ervaring. Zonder jullie steun had ik dit niet gekund. Ik mis jullie en kan niet wachten om morgen weer thuis te zijn leest Jessie vervolgens. Iedereen reageert enthousiast en zijn super trots. Met een glimlach op hun gezicht kijken ze naar de beelden van Adriaan die de finish haalt. Wat een baas reageert Maikel. Alexandra laat een traantje van vreugde en stelt voor om iets leuks voor Adriaan te organiseren voor zijn terugkomst. Kaylee vindt het een mooi gebaar dat Adriaan Utopia 2 als zijn thuis ziet. Brandon gooit er nog een kreet van blijdschap uit, want hij heeft vanuit Utopia 2 zijn steun betuigd aan Adriaan, door mee te fietsen op de hometrainer. Knap gedaan Adriaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *