De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop linedance

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop linedance

De volgende familie markt is er alweer bijna en het thema dit keer is country en western. Om zich goed in te kunnen leven hebben de bewoners zich afgelopen avond verkleed als echte cowboys en indianen. Dit omdat ze een workshop linedancen krijgen. Stap voor stap leren de bewoners om perfect synchroon te dansen en ze hebben er enorm veel plezier in. Ondanks dat de bewoners het leuk hebben, hebben ze het toch zwaar. De dansinstructeurs houden zich namelijk niet in. In hoog tempo leren ze de verschillende pasjes, zodat ze straks een echte show kunnen weggeven tijdens de markt. Hopelijk gaat het hen dan goed af!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *