Alexandra zorgt voor een schoner Utopia 2

Alexandra zorgt voor een schoner Utopia 2

De bewoners zijn nog druk aan het fietsen om Adriaan te steunen tijdens zijn Alpe D’HuZes beklimming. Als Merel in de silo loopt valt haar op dat het helemaal opgeruimd is. Ze loopt de trap op en spreekt Alexandra aan, die op dat moment op de fiets zit. Hé Lex, dat schoonmaken van jou helpt wel zegt Merel opgewekt. Het ziet er helemaal mooi uit voegt ze eraan toe. Alexandra is zichtbaar blij met Merel haar constatering. En ik hoor Mylène net zeggen, wel even opruimen hoor, jongens voegt Merel eraan toe. Alexandra laat weten dat het een kleine moeite is om het netjes te houden. Het zorgt voor zoveel rust in je kop, toch? gaat ze verder. Op deze manier kunnen ze ook bij onverwacht bezoek een goede indruk achterlaten. Ik blijf net zo lang zeiken tot ze eens luisteren lacht Alexandra aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *