Alexandra wil zich keihard gaan inzetten met trainen

Alexandra wil zich keihard gaan inzetten met trainen

Alexandra heeft bij haar binnenkomst laten weten een echte sportvrouw te zijn en haar liefde voor sport graag wil overbrengen aan haar mede bewoners. Ze heeft veel bewoners al weten te enthousiasmeren om lekker met haar mee te doen en vooral Shelley kan niet wachten tot dat ze serieus aan het werk gaan. Alexandra en Shelley besluiten om vast het plan door te nemen. Alexandra wil vanaf maandag keihard aan de slag gaan met trainen. Ze wil 6 keer per week sporten en streng op het eten gaan letten. Ze vindt dat het nog wel leuk moet blijven, dus ze stelt voor om een keer per week een cheatday te houden. Gaat het Alexandra lukken om meer bewoners aan het sporten te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *