Alexandra wil Adriaan flink in het zonnetje zetten

Alexandra wil Adriaan flink in het zonnetje zetten

Alexandra en Hiske lopen over het Utopia 2 terrein op zoek naar een rustig plekje. Zodra ze deze gevonden hebben begint Alexandra het gesprek. Hiske, hoe leuk zou het zijn als we een soort welkomstcomité gaan organiseren voor Adriaan? Ze heeft het idee om de silo te versieren en lekkere drankjes en vegan hapjes te maken. Hiske vindt dit een geweldig idee en zij is direct enthousiast. Ja, hij moet natuurlijk wel als een echte held binnenkomen benadrukt ze. Dan geeft Alexandra aan dat ze nog wel even moeten bedenken hoe ze dit op korte termijn nog kunnen regelen. Zonder te twijfelen staat ze op en loopt ze samen met Hiske weer terug naar de silo waar ze Jessie vinden. En ze vertelt aan haar idee en ook Jessie is enthousiast. We moeten dan nu wel gelijk handelen, want morgen is hij alweer terug. Gaat het de drie lukken om het nog voor elkaar te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *