Andrea heeft een leuk idee voor de aankomende Utopia 2 markt

Andrea heeft een leuk idee voor de aankomende Utopia 2 markt

Jessie is druk aan het klussen in de boot als Andrea langs komt lopen. Ze spreekt Jessie aan, want ze heeft een idee voor een nieuwe markt. Ik ken een paar mensen die latin doen begint Andrea. Het thema voor de markt wordt dan ook Zuid-Amerikaanse markt. Jessie is al snel enthousiast en hij vraagt of Andrea na heeft gedacht over artiesten. Andrea laat weten dat ze juist niet wil kiezen voor grote artiesten. Gewoon een leuk evenement, dj… voegt de eraan toe. Daar is Jessie het mee eens. Foodkraampjes erbij reageert hij. Andrea zegt dat ze mooie vrouwen wil regelen voor deze markt. Heel leuk antwoordt  Jessie met een glimlach. Zal Andrea haar idee binnenkort ook met de andere bewoners delen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *