Hiske spreekt Gerrit aan, waarom voelt hij zich niet lekker?

Hiske spreekt Gerrit aan, waarom voelt hij zich niet lekker?

Hiske merkt dat er iets aan de hand is met Gerrit en ze besluit een rustig plekje op te zoeken om met hem te praten. Ik voel me al een paar dagen k*t zegt Gerrit. En legt uit dat hij niet goed weet wat hij moet doen in Utopia 2. Ook vindt hij het enorm vervelend dat hij geen eigen plek heeft om zich terug te trekken nu hij niet lekker in zijn vel zit. Gisteren wil ik bijvoorbeeld vroeg op bed en dan zijn Merel en Jessie nog bezig in de boot legt hij verder uit. Daarnaast hekelt het Gerrit dat hij een kast moet maken voor de boot, terwijl hij er zelf niet voor heeft gekozen om daar te slapen. Mocht Merel in de boot slapen, dan heb ik eigenlijk helemaal geen zin om daar bij te slapen gaat Gerrit verder. Dat lijkt Hiske te begrijpen. Al snel gaat het gesprek over de relatie tussen Gerrit en Franny. Gerrit legt uit dat hij niet verliefd is op Franny, maar dat er duidelijk aantrekkingskracht is. Hij heeft echter voor zichzelf besloten om geen relatie te nemen met Franny. De twee praten verder over de irritaties van Gerrit. Hij aan vertelt Hiske dat de bewoners ook niet echt investeren in het welzijn van de groep. Gerrit legt uit dat er geïnvesteerd wordt in bijvoorbeeld een douchegebouw, maar niet in de bewoners zelf. Gerrit ergert zich aan het weinige beschikbare geld. We krijgen tien euro zakgeld zegt hij. Ik ben geen zes meer benadrukt hij. En vertelt dat hij een heel plan in zijn hoofd heeft om zich te ontplooien, maar dat daar wel geld voor nodig is. Alles wat ik wil kost geld zegt hij. De twee praten nog even verder en Hiske lijkt Gerrit wat op te beuren. Zal Gerrit zich snel weer beter in zijn vel voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 12:53

    Gerrit moet lekker richting poort gaan, lijkt me het beste hij voegt toch totaal niets toe in Utopia.
    Er zijn nu geen vrouwen meer aanwezig die hem nog wel willen. Dus zal hij zich wel vervelen met niets doen. Daar is hij wel goed in.

  2. Ria at 09:00

    Blauwe balk ja ja we komen aan Gerrit ik blijf erbij laat hij eerst eend iets laten zien en niet alleen op de vrouwen duiken dat kan de grootste boerenlxxx skip het maar weer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *