Hiske wil verhaal halen bij Gerrit over Franny, hoe zit het nu precies?

Hiske wil verhaal halen bij Gerrit over Franny, hoe zit het nu precies?

Hiske en Andrea zitten samen in de Mongoolse tent en al snel gaat het gesprek over Gerrit en Franny. Gerrit heeft Hiske namelijk verteld dat hij afstand wil nemen van Franny. Het lijkt er echter op dat de twee nog steeds close zijn met elkaar. Ik ga even aan hem vragen hoe dat nou zit zegt Hiske. Andrea denkt te weten wat de reden is. Ze kunnen beiden niet alleen zijn legt ze uit. Die hebben elkaar gevonden daarin voegt ze eraan toe. Andrea snapt alleen niet waarom de twee het nu zo gezellig hebben met elkaar. Eerst vind je elkaar helemaal niks en vervolgens… zegt ze. Haat en liefde liggen hier dicht bij elkaar. Zal Hiske Gerrit nog aan gaan spreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *