Gerrit is niet blij dat hij de yurt heeft opgeofferd, hij moet opruimen

Gerrit is niet blij dat hij de yurt heeft opgeofferd, hij moet opruimen

De spullen van Gerrit liggen al een tijdje in de boot, omdat hij hiernaartoe verhuisd is. Jessie krijgt binnenkort echter een groot bed geleverd maar die kan niet in de boot staan als Gerrit zijn spullen er nog liggen. Ik wil je er niet uit hebben, maar… begint Jessie. Hij wil graag dat Gerrit zijn kleren en spullen tijdelijk in zijn kast legt, zodat het bed in ieder geval kan staan. Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn zegt Jessie. Gerrit kijkt bedenkelijk. Als ik dit had geweten, dan had ik de yurt natuurlijk nooit weggedaan antwoordt Gerrit en hij loopt weg. Weet je wat het is. Het zijn allemaal nevenfuncties die erbij komen, terwijl ik wel mijn plekje heb opgeofferd. Ik word er een beetje gek van, wat ook niet heel gek is eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *