Maikel en Merel zijn onder de indruk van mede bewoner Adriaan

Maikel en Merel zijn onder de indruk van mede bewoner Adriaan

De bewoners hebben een videoboodschap van Adriaan ontvangen vanaf de Alpe d’Huez. In de video vertelde Adriaan dat hij de berg al één keer over is gefietst en dat hij de bewoners mist. Ik heb hem nog nooit zo lief gezien glimlacht Maikel. Merel moet lachen. Wat is er met hem aan de hand?reageert ze. Maikel laat weten dat Adriaan er 1 uur en 15 minuten over zijn eerste beklimming heeft gedaan. Dat is echt snel merkt Merel op. Volgens Maikel had Adriaan zelf op 1,5 uur gerekend. Lekker man gaat Merel trots verder. Ook Maikel is onder de indruk en hij vindt dat Adriaan heel erg goed bezig is. Hoeveel zal Adriaan de Alpe d’Huez beklimmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *