De bewoners uit Utopia 2 krijgen bericht van Adriaan vanaf de Alpe d’Huez

De bewoners uit Utopia 2 krijgen bericht van Adriaan vanaf de Alpe d’Huez

Vannacht is Adriaan begonnen aan de beklimming van de Alpe d’Huez. De bewoners zijn super trots op hem en fietsen uit solidariteit met hem mee. Als Shelley en Brandon aan het fietsen zijn, komt er een mailtje binnen.

“Goedemorgen vrienden, vanmorgen vroeg heb ik mijn eerste ronde al gefietst. Hier heb ik 1 uur en 16 minuten over gedaan. Het is hier fantastisch.

Groeten aan jullie allemaal.

Liefs,
Adriaan”

Er is zelfs een filmpje meegstuurd waarop te zien is dat Adriaan finisht en de toeschouwers voor hem klappen. De bewoners uit Utopia 2 reageren super enthousiast en ze zijn blij dat het goed gaat met Adriaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *