De bewoners uit Utopia 2 steunen Adriaan en fietsen met hem mee

De bewoners uit Utopia 2 steunen Adriaan en fietsen met hem mee

Adriaan is gisteren vertrokken om zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen voor de strijd tegen kanker. Terwijl Adriaan zijn uiterste best doet in Frankrijk, werken de bewoners uit Utopia 2 zich ook in het zweet. Alle bewoners zullen vandaag namelijk meer dan een uur fietsen om Adriaan zoveel mogelijk te steunen. Terwijl Brandon en Maikel samen aftrappen, steekt Hiske een kaarsje aan. Wat later wordt Maikel afgelost door Dylan, terwijl Brandon ongestoord verder fietst. Na ruim een uur zit de tijd van Dylan erop en kruipt Alexandra op de fiets. Vrolijk praat ze met Brandon over het leven in Utopia 2. Hoe zal Adriaan het doen op de Alpe d’Huez?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *