Gerrit is ervan overtuigd dat het ooit nog iets met Shelley kan worden

Gerrit is ervan overtuigd dat het ooit nog iets met Shelley kan worden

Er gaat op dit moment een grote vraag rond in Utopia 2, vinden Franny en Gerrit elkaar nu wel of niet leuk? Daar is Hiske nu ook wel eens benieuwd naar en vraagt Gerrit hoe het zit met Franny. Hij vertelt dat hij het hartstikke gezellig heeft met Franny. Maar ik hoef geen relatie maakt hij duidelijk. Hij heeft Franny vandaag gezegd dat ze maar niet meer zo intiem moeten doen samen. Ook vermoedt hij dat Franny wel meer wil dan alleen intimiteit. Hiske vindt op haar beurt dat er duidelijk aantrekkingskracht is tussen hen. Hier is Gerrit het mee eens. Maar dat heb ik ook nog steeds met Shell gaat hij verder. Hij wil zijn ex geen pijn meer doen. En is ervan overtuigd dat het echt wel wat kan worden met Shelley maar op dit moment heeft hij geen gevoelens meer voor haar. Ik wil gewoon geen nieuwe relatie verzekerd Gerrit. Hij wil lekker genieten van zijn Utopia 2 tijd en meer zakelijk bezig gaan de komende tijd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *