Gaan Jessie en Merel samenwonen?

Gaan Jessie en Merel samenwonen?

Als Franny en Gerrit over het terrein lopen en de boot zien staan, vraagt Gerrit, Weet jij wat Jessie gaat doen? Franny haalt haar schouders op. Wat ze wel weten, is dat Jessie bezig is met een bed, een tweepersoonsbed om precies te zijn. Het huidige bed is uit de boot gesloopt. Franny en Gerrit beklimmen vervolgens de boot en kijken rond. Er is een heuse verbouwing gaande. Hij heeft wilde plannen lacht Franny. Gerrit vraagt zich af waar deze verbouwing ineens vandaan komt. Denk je dat hij gaat samenwonen met Merel vraagt Franny. Hij denkt dat de kans groot is. Ondanks dat ze onlangs beiden aangaven afstand te willen houden, lijken Jessie en Merel toch wilde plannen te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *