Merel ontvangt kritiek op haar column

Merel ontvangt kritiek op haar column

Merel is buiten op het terrein als Jessie met een geprinte pagina op haar af loopt. De e-mail gaat over Merel haar column. Dit stukje is veel te zakelijk voor de Party leest Jessie voor. Daarnaast vertelt de afzender dat ze veel vragen krijgen over de relatiestatus van Merel en Jessie. Ik was hier al bang voor zegt Merel lachend. Het zou fijn zijn als je vanuit je eigen beleving iets schrijft over de band die je nu met Jessie hebt leest Jessie verder. Onze lezers zijn benieuwd naar de smeuïge dingen voegt hij eraan toe. Merel moet lachen. Ik heb het lang vol kunnen houden reageert ze. Hoe zal Merel haar aangepaste column eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *