Jessie stript zijn boot om een nieuwe slaapplaats te regelen

Jessie stript zijn boot om een nieuwe slaapplaats te regelen

Tijdens de vergadering van vandaag heeft Jessie al meegedeeld dat hij een nieuw bed gaat bestellen. Hij wil een lekker bed in zijn boot en na de vergadering begint hij met het opmeten van de boot. Al snel komt hij erachter dat het bedachte formaat van zijn bed niet gaat passen. Hij belt daarom met de leverancier om een kleinere maat te bestellen. Na het telefoongesprek gaat Jessie snel aan de slag met het strippen van de boot, want anders past het bed er helemaal niet in. Daarnaast wil Jessie de vloer waterpas leggen, want anders ligt hij scheef in zijn nieuwe bed. Zal Jessie morgen kunnen genieten van zijn nieuwe slaapplek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *