Franny en Gerrit nemen iets meer afstand van elkaar

Franny en Gerrit nemen iets meer afstand van elkaar

Franny heeft al diverse gesprekken gehad over de situatie met Gerrit. De twee besluiten met elkaar te gaan praten over hun relatie. Ik vind je een leuke meid, maar… Ik heb ook geen zin om weer te gaan binden begint Gerrit. Dat vind ik ook antwoordt Franny. Ik moet er wel voor waken dat ik niet verliefd op je ga worden. Ik vind het wel hartstikke leuk en op een gegeven moment gaat dat wel een beetje komen en dat wil ik eigenlijk een beetje voorkomen gaat Gerrit verder. Misschien is het in dat opzicht wel beter om wat afstand te nemen.We moeten de balans weer zien te vinden zegt Franny. Ik vind het nu wel weer een beetje teveel geworden zegt Franny. Ik wil ook gewoon lekker vrijgezel blijven. Ik vind je wel heel gezellig en je kan lekker knuffelen, maar het moet niet te lekker worden. Nee precies antwoordt Gerrit. Daar waak ik ook een beetje voor. De twee zijn het er allebei over eens dat ze geen relatie met elkaar willen, maar dat ze nog wel gezellig met elkaar willen zijn. Franny en Gerrit besluiten wel om iets meer afstand van elkaar te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *