Franny en Shelley praten over Gerrit

Franny en Shelley praten over Gerrit

Franny heeft het erg gezellig met Gerrit, maar ze wil geen relatie met hem. Als Franny samen met Shelley bij de wasmachine staat, maakt Franny dit aan de ex van Gerrit duidelijk. Precies zoals jij zegt, nooit meer een relatie hier aangaan legt Franny uit. Shelley lijkt het te begrijpen. Ik vind hem ook heel vreemd benadrukt ze. Shelley snapt niet dat Gerrit nog zo op haar let. Ik denk dat hij nog gek op jou is zegt Franny. Ik snap het oprecht niet gaat Shelley verder over de situatie. Hij weet ook dat het me kwetst en daarom snap ik het gewoon niet eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *