Hiske en Jessie doen een oproep

Hiske en Jessie doen een oproep

Hiske opperde een nieuw idee tijdens de vergadering om mensen die foto’s zijn verloren in contact te brengen met mensen die deze foto’s nog wel hebben. Jessie maakt van de gelegenheid gebruik en hij wil graag zijn jeugdliefde uit Amterdam opsporen. Toen ik net uit Utopia was, was ik weer veel in Amsterdam en zat ik te denken aan m’n eerste vriendinnetje toen ik acht was, Rebecca, vertelt Jessie. Toen ben ik haar echt gaan zoeken. Ik moest haar vinden, want in mijn hoofd was ze namelijk echt heel erg knap. En ik ben benieuwd of ze dat nog steeds is. Hoe heet ze vraagt Andrea. Ze heet Rebecca zegt Jessie en ze woonde in Nieuw-Sloten. Rond 1999/2000. En volgens mij was ze half Joods. Ze was een paar jaartjes ouder dan ik. Ik denk dat ze nu eind 20 is.

Ook Hiske doet een oproep,  tijdens de vergadering vertelde ze vol trots over haar nieuwe idee. Het lijkt haar leuk om (jeugd)foto’s te krijgen en ze vertelde dat veel mensen deze jeugdherinneringen kwijt zijn, bijvoorbeeld door een brand. Ze wil daarom een oproep doen aan kijkers die zelf foto’s verloren zijn of graag nog foto’s willen krijgen. Dan gaan we weer een oproep doen of andere mensen jeugdfoto’s van jou hebben legt Hiske uit. Dan heb jij die foto weer. Het lijkt haar heel leuk om op deze manier herinneringen terug te brengen en mensen bij elkaar te brengen. De bewoners reageren enthousiast. Leuk zeg zegt Merel direct. Zal het idee van Hiske een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *