Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 5 juni

Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 5 juni

De bewoners verzamelen zich in de silo voor de vergadering. Merel neemt het woord en ze vertelt dat er morgen ouderen komen slapen. Het aantal bedden is volgens haar geen probleem maar ze wil wel graag nog even overleggen welke bewoners er bij elkaar gaan slapen. Jessie wil het met de bewoners graag hebben over cryptocurrency. Jessie wil namelijk een deel van de kas investeren, maar niet alle bewoners staan te springen voor dit idee. Mylène is van mening dat de bewoners eerst moeten kijken wat er nog allemaal betaald moet worden, voordat er geïnvesteerd wordt. Toch lijken de bewoners uiteindelijk een klein bedrag te willen investeren maar er moet volgens hen wel goed onderzoek gedaan worden naar deze investering.

Naast de ouderen en de cryptocurrency komt ook de aankomende markt ter sprake. De bewoners overleggen wat er nog gedaan moet worden. Zo moeten er nog kistjes gemaakt worden en Jessie biedt aan om hiermee te helpen. Andrea heeft daarnaast nog een plan bedacht om geld te verdienen. Ze wil namelijk ansichtkaarten vanuit Utopia 2 laten versturen. Met een eigen Utopia postzegel erop legt ze verder uit. Het idee is dat mensen een foto maken door middel van een photobooth, iets achterop de foto schrijven en deze kaart vervolgens vanuit Utopia 2 kunnen versturen. De bewoners lijken het een erg leuk idee te vinden en Andrea laat weten dat ze erachteraan gaat. Na het nieuwe idee van Andrea, wil ook Hiske een idee bespreken. Ze vertelt dat veel mensen herinneringen zijn verloren, bijvoorbeeld doordat foto’s verbrand zijn door huisbranden. Ze wil daarom kijkers oproepen om herinneringen te delen met de bewoners. Andere kijkers kunnen dan vervolgens foto’s of video’s sturen van deze herinnering. Jessie haakt hierop in door te zeggen dat hij zijn jeugdliefde Rebecca wil vinden. Hij doet daarom een oproep. Alexandra is niet van plan om stil te blijven zitten. Ze zegt dat ze zich veel bezighoudt met personal training. Alexandra vertelt dat ze echter weinig weet van voedingsschema’s. Ze heeft daarom online gezocht en daar heeft ze een website gevonden die voedingsschema’s op kan stellen. Een abonnement kost echter meer dan 100 euro in de maand en ze vertelt dat ze daarom nog nadenkt of dit de juiste keuze is. Hoe dan ook gaat ze binnenkort met Shelley aan de slag. Zij wil namelijk heel graag personal training en daar wil Alexandra met alle liefde bij helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *