Merel en Dylan zijn nieuwsgierig of Franny verliefd op Gerrit is

Merel en Dylan zijn nieuwsgierig of Franny verliefd op Gerrit is

Franny heeft het al een tijdje gezellig met Gerrit. Als Merel samen met Franny in hun huisje zit, besluit ze naar de situatie te vragen. Zijn jullie ook verliefd? vraagt ze. Franny antwoordt van niet. We zijn gewoon vrienden zegt ze. Merel legt uit dat je ook verliefd kan zijn op een vriend maar volgens Franny is dit niet het geval. Ik vind Gerrit wel heel erg leuk geeft ze toe. En dat is niet de bedoeling benadrukt ze.

Als Franny wat later druk bezig is met het schoonmaken van het dierenverblijf, vraagt ook Dylan naar de situatie met Gerrit. Franny laat weten dat ze gewoon vrienden zijn en ze legt uit dat ze geen stelletje zijn. Ik hoop dat het daarbij blijft zegt Franny. Als je het maar leuk hebt reageert Dylan. Dat is het belangrijkste benadrukt hij. Daar is Franny het helemaal mee eens. Denk jullie dat Franny verliefd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *