Adriaan verlaat Utopia 2 om de Alpe d’Huez te beklimmen

Adriaan verlaat Utopia 2 om de Alpe d’Huez te beklimmen

Terwijl veel bewoners nog liggen te slapen, is Adriaan al druk in de weer met het inpakken van zijn spullen. Het is vandaag een spannende dag voor hem, want Adriaan mag Utopia 2 tijdelijk verlaten om de Alpe d’Huez te beklimmen. Als hij zijn tas heeft gepakt, begint Adriaan aan een stevig ontbijt en even later zet hij zijn koffer bij de poort. Adriaan wil nog even afscheid nemen van alle bewoners en daarom klopt hij op de deuren van de huisjes. Als even later iedereen voor de poort staat, neemt Adriaan afscheid van de groep. Het is bijna tijd zegt hij. Hartstikke bedankt dat jullie er allemaal zijn voegt hij eraan toe. Adriaan laat weten dat hij de bewoners gaat missen en zij wensen hem alle succes toe. Nadat Adriaan iedereen heeft geknuffeld, vertrekt hij voor de beklimming van de Alpe d’Huez.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *