Dylan en Gerrit ontvangen post van het thuisfront

Dylan en Gerrit ontvangen post van het thuisfront

Shelley rent afgelopen avond naar de brievenbus toe om de post te pakken. Snel kijkt ze, terwijl ze richting de silo loopt of er post voor haar tussen zit maar helaas is dit niet het geval. Dit keer is het post voor Dylan en voor Gerrit. Zodra Shelley de silo binnen stapt geeft ze de post aan de mannen. Gerrit en Dylan gaan ieder een eigen weg om hun post te lezen. Het lijkt positief nieuws van het thuisfront te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *