Alexandra kan aan de slag met het behalen van haar doelen in Utopia 2

Alexandra kan aan de slag met het behalen van haar doelen in Utopia 2

Jessie en Merel zijn een tijdje bezig geweest om voor Alexandra een mooi logo te maken. Zodra Alexandra boven in de silo komt vraagt Jessie of ze er klaar voor is. Laat zien! Ik kan niet wachten antwoordt ze. Dan begint Jessie af te tellen en na drie seconden laat hij het logo aan Alexandra zien. Wat gaaf! Heb jij dat gemaakt vraagt ze enthousiast. Jessie laat weten dat hij dit inderdaad gemaakt heeft en dat de reactie van Alexandra hem heel veel voldoening geeft. Dan staat Jessie op en vraagt wat voor kleur opdruk ze wil hebben want hij gaat hem gelijk voor haar op een shirt drukken. Alexandra antwoordt dat ze het graag in roze letters wil hebben. Dan wordt Alexandra naar buiten geroepen, omdat er een pakket voor haar binnen is gekomen. Het zijn de halters die ze heel graag wilde hebben om te kunnen trainen met de bewoners. Nu kan ze een start maken met het behalen van haar doelen in Utopia 2. Ze weet niet hoe snel ze het pakket uit moet pakken en ze kan haar geluk niet op. Na een tijdje komen Jessie en Hiske aangelopen met het shirt waar het logo van Alexandra op staat. Zodra Alexandra het shirt aan ziet bij Hiske kan schreeuwt ze het uit, oké dan, kijk dan. Dit is geweldig. Supergaaf eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *