Karin lucht haar hart bij Gert-Jan

Karin lucht haar hart bij Gert-Jan

We schreven eerder al over Ruud en Karin die ruzie hebben gehad over de dieren in Utopia. Ruud heeft zijn hart al gelucht bij Rowena maar Karin deed dit ook. Echter uitte zij haar frustraties bij mede bewoner Gert-Jan.

Karin komt boos de loods ingelopen en gaat naar Gert-Jan die aan de picknicktafel zit. Het kan toch niet begint ze boos haar verhaal. Moet je kijken van de zomer als ze hier liggen te schijten, als hij het dan opruimt. Schat, Kaatje, kom eens hier zegt Gert-Jan terwijl hij opstaat. Het is toch zo?! gaat Karin boos verder terwijl Gert-Jan haar een knuffel geeft. Flikker toch op zegt ze vervolgens met enige emotie. Ik vind het gewoon zielig, wat moeten ze hier snikt ze. Gert-Jan neemt Karin mee naar buiten. Weetje als hij het nu opruimt dan is het anders gaat Karin verder. Gert-Jan merkt vervolgens op dat wanneer de dieren zichzelf verwonden iedereen een groot probleem heeft. Maar pak even je rust adviseert hij. Denk aan je hart. Bij het rokersbankje aangekomen komen Karin en Gert-Jan Bas tegen. Bas vindt dat Karin even rustig moet worden. Maar Karin denkt daar anders over en gaat met enige frustratie op het rokersbankje zitten. Luister Bas, als hij die rotzooi zou opruimen had je mij niet gehoord. Bas antwoordt dat de koeien zijn ontsnapt, daar heeft Ruud weinig mee te maken. Volgens Karin is het niet dit niet de eerste keer. Het speelt volgens haar al langer…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 23:34

    Ja dat ouwe vrouwtje heeft overal wat tegen nu zijn het weer de dieren.straks is het weer het geluid en dan weer de was, ga lekker wat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *