Flink wat spanningen om de dieren

Flink wat spanningen om de dieren

We schreven al over de ruzie tussen Ruud en Karin over de dieren maar het verhaal hierover is nog niet afgelopen. De spanningen liepen nog wat hoger op…
Ruud liep na de ruzie met Karin naar binnen. Karin volgde hem en besloot toch het gesprek weer aan te gaan. Weetje wat het is Ruud begint ze het gesprek. Als je de rotzooi opruimt is het ook goed. Maar dat doe je niet! Ruud is nog altijd geïrriteerd door Karin en zeker omdat ze achter hem aan blijft lopen. Wil je stoppen met achter me aan te lopen? vraagt hij dan ook geïrriteerd. Je moet geen onzin tegen mij gaan praten Karin vervolgd hij boos. Ik vind die dieren, die pauwen en die kippen ongelukkiger dan voorheen. benadrukt Karin nog maar een keer. Ruim dan gewoon die rotzooi op van die stront! schreeuwt ze hem na terwijl ze het kantoor uit loopt. De andere bewoners in het kantoor kijken verbaast op. Ben je helemaal gek geworden?! mompelt Ruud kwaad en richt zich vervolgens op de bewoners die al in het kantoor zijn. Ruud, jongen zegt Rowena. Ze zegt tegen mij dat de dieren gelukkiger waren voordat ik hier kwam. Ben je niet goed ofzo?! reageert Ruud boos. Wat is er dan gebeurd? vraagt Rowena nieuwsgierig. Ruud antwoordt dat hij het niet nog eens gaat uitleggen en net ook al is los gegaan tegen Karin. Maar het is ook niet zo, doe maar rustig antwoordt Rowena die hem rustig probeert te krijgen. Je bent hartstikke goed voor de dieren benadrukt ze. Maar je weet toch dat sommige mensen dieren binnen onhygiënisch vinden gaat ze verder. Of het nu een hond of een kat is. Ruud snapt het maar zegt nogmaals dat je niet tegen hem moet zeggen dat de dieren het beter hadden voordat hij er was.  Ik geef ze aandacht, ik geef ze ruimte en verzorg ze goed. Dat maakt me echt boos voegt hij eraan toe. Mijn hart ligt bij de dieren en als je dan zoiets tegen mij zegt… dat moet je gewoon echt niet doen gaat hij verder. Dat schiet helemaal in het verkeerde keelgat vult Rowena aan. Wel laat Rowena weten dat andere bewoners gewoon niet gewend zijn dat er dieren in de loods rondlopen. Ze hebben er geen controle over, dus het is een bepaalde frustratie die nu heerst legt ze verder uit. Ruud knikt en loopt daarna het kantoor uit. Rowena richt zich vervolgens op Ramona die ook in het kantoor zit. Ik voel zoveel spanning zegt Rowena dan. Ramona is het er helemaal mee eens. Ik probeer me op mijn eigen doel te focussen maar er is een en al spanning voegt ze eraan toe. Rowena geeft vervolgens toe dat ze de hele tijd het gevoel heeft dat ze moet huilen en Ramona herkent dat gevoel. Ik ben zo blij dat jij dit ook zegt reageert Ramona. De twee geven ook aan dat hun emoties enorm hoog zitten vanaf gisteren…
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lena at 02:10

    Ruud is goed voor de dieren maar moet wel de troep opruimen als hij ze vrij laat rondlopen. Karin moet niet zeggen dat de dieren gelukkiger waren vorr ruud kwam, want dat is onzin. Ze had minder last van de troep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *