Ruzie tussen Ruud en Karin over dieren

Ruzie tussen Ruud en Karin over dieren

Het is vrij rustig in Utopia, een nieuwe dag is alweer ver voorbij. Maar gezellig was het niet echt. Zo hadden Ruud en Karin ruzie over de dieren die in Utopia leven…

Karin komt Ruud in de keuken tegen en vraagt hem waar ze de eieren kan vinden. Nadat Ruud dat aan haar heeft uitgelegd loopt ze naar buiten. Ruud! roept Karin en Ruud loopt naar haar toe om te kijken wat er aan de hand is. Kijk de koeien zegt Karin terwijl ze naar de dieren wijst. Ruud ziet het nu ook en merkt op dat iemand het hek dus weer open heeft gelaten. Karin zucht en zegt dat ze overal schijten en het blijft gewoon liggen. De twee lopen door de tuin en Karin blijft maar zuchten. Ik word er zo moedeloos van, voorheen waren de beesten veel gelukkiger voegt ze eraan toe. Ze zijn niet meer zo gelukkig als voorheen benadrukt ze tegenover Ruud. Ruud gaat er in eerste instantie niet op in en gaat met Bas de koeien terug brengen waar ze horen.

Karin gaat ondertussen met Do op het rokersbankje zitten. Ik heb al drie keer tegen Ruud gezegd dat hij de troep van de dieren moet opruimen, maar elke keer vergeet hij het weer zucht Karin. Ik vind het loslopen van de dieren niet erg benadrukt ze maar dan moet Ruud de zooi wel opruimen. Die schijt blijft overal liggen. Dan wordt het straks een grote bacterie zooi hier gaat ze verder. Do reageert dat ze hiervoor best een spoed centraal kan aanvragen dan hoeft ze niet te wachten tot het centraal van maandag. Dan komt Ruud aanlopen, luister eens even begint hij tegenover Karin. Wil je nu zeggen dat de dieren gelukkiger waren voordat ik er was? vraagt hij met enige irritatie.  Ja dat denk ik echt  antwoordt Karin boos terug. Ruud wordt nu ook kwaad, nu moet je eens goed luisteren antwoordt hij. Ik heb ervoor gezorgd dat de koeien meer loopruimte hebben, ik laat de kippen loslopen die voorheen alleen maar in het hok zaten. Ik geef ze meer aandacht dan ooit tevoren! En hij loopt daarna boos weg. Karin komt hem achterna, dan moet je ook even naar mij luisteren! schreeuwt ze kwaad. Ik was hier ook voordat jij hier was. Nu lopen die dieren overal maar te dwalen. Wat moeten die kippen binnen? Waarom moeten die pauwen binnen? Waarom?! Ze schijten daar en je ruimt het niet op! voegt ze er boos aan toe. Ook benadrukt ze nogmaals dat voordat Ruud in Utopia kwam al goed werd gezorgd voor de koeien. ‘Ach man, die koeien werden verwaarloosd! schreeuwt Ruud terug en loopt boos weg… Met wie ben jij het eens? Karin of Ruud?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:58

  Ruud heeft gelijk, maar hij moet wel de stront opruimen. En wat karin bedoelt is dat niet de dieren gelukkiger waren maar de utopianen. Want nu komen ze overeal de stront tegen, dat maakt de dieren niet ongelukkiger, maar wel de utopianen.

 2. tintje at 15:37

  Karin heeft gelijk, de beesten horen op het weilandje te lopen en niet overal, want er zijn evenementen en de mensen lopen dan door de rotzooi geen. Want Ruud ruimt niks op

 3. Wil at 15:20

  Helemaal met karin eens, maar men is weer eens bang om wat tegen ruud te zeggen, zo schijnheilig, bah
  Karin goed zo, blijf hem maar op de hielen zitten
  Vies mannetje, zo ligt hij tussen de koeien strond en zo zit hij weer aan de eettafel, hoe vies !!!!!!!!

 4. anneke at 14:51

  Ik ben het eens met Karin , Ruud vindt dat het zijn koeien zijn maar ruimt de troep niet op.
  En als het zijn koeien zijn waarom maakt het s’ochtens niet schoon dat doet meestal Rowena.
  En dat met die koeien in de wei en gaat er bij liggen, en zo staat hij weer met zijn vieze kleren
  in de keuken aan de aardappels en zijn brood te smeren.
  Hij is nog steeds zo vies als vorige keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *