Volgens Jessie is Rob over twee weken weg

Volgens Jessie is Rob over twee weken weg

Nog wat nieuws van afgelopen avond, nog voor de nachtelijke grap waar we eerder over schreven. Jessie en Cees hadden een gesprek over Rob. Volgens Jessie zal Rob snel uit Utopia moeten vertrekken…

Cees ziet Jessie aankomen en merkt op dat hij nog steeds aan de rode wijn zit. Ik heb ook een paar rode wijntjes op geeft Jessie toe. Maar ik ga douchen en naar bed toe. Cees zegt vervolgens dat Rob is doorgegaan, vanaf vanmiddag al. Er stond daar een fles maar… Jessie vult hem aan, die heeft hij mee naar boven genomen. Laat hem lekker zijn ding doen. Hij is zo weg Cees, binnen no time. Twee weekies. Ja vraagt Cees verbaasd, denk je? Ja natuurlijk antwoordt Jessie, jij ik en Rob komen op de bank. En ik ga niet weg en jij ook niet! Cees weet het zo net nog niet. Het is nu rustig rondom mij benadrukt hij. Of er wordt samen gespannen dat kan natuurlijk ook voegt hij eraan toe. Volgens Jessie krijgen mensen die dingen binnen Utopia proberen te veranderen altijd stemmen krijgen. Daarna krijgt Jessie een zender check en besluit maar te gaan douchen… Denk jij dat Rob binnen twee weken weg is zoals Jessie dat voorspelt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. RUUD at 22:56

  Als dat eens waar zal wezen dat ROB de Alcoholist der uit gaat
  wat zal der dan veel drank over blijven in UTOPIA .

  En wat zal de omzet bij de winkel waar hij woont weer blij wezen wat afgelopen tijd
  is de omzet daar goed achter uit gegaan.

  DOEI ROB

 2. Wil at 10:28

  Rob zal snel weg zijn idd
  Laat hem thuis maar lekker zuipen, in utopia doet hij niets anders meer
  Zon, en zuipen.

  • Merel at 15:34

   Wil, helemaal met je eens!!
   Hoe is het mogelijk dat deze persoon überhaupt nog zichzelf nog kan aankijken??
   Eruit met die vent..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *